Yüzüncü Yılda Yüzünüz Gülsün Yüzümüz Gülsün...

 

 

Park Eymir Sakinleri Derneği olarak hafızalardan silinmeyecek bir etkinliğimizi daha duyurmanın hazzını yaşıyoruz.

Bildiğimiz gibi asrın felaketi olarak tanımlanan Kahramanmaraş merkezli depremler tüm ülkemizi ve yurttaşlarımızı derinden etkiledi. Bizler aktif bir sivil toplum kuruluşu olarak elimizden geldiğince acıların giderilmesi için çabalar sarf ettik ve halen aynı amaçla çalışmalara devam ediyoruz.  

Bu konuda, sıradaki etkinliğimizi büyük çoğunluğu bölgeden gelen yüz tane çocuk ile bir koro oluşturmak olarak belirledik. Böylece hayatlarını burada sürdürecek çocuklarımızın bütünün parçaları olduğunu kendileri dâhil herkese göstereceğiz. Gölbaşı Kaymakamlığı’ndan, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’ndan, Ankara Devlet Opera ve Balesi’nden, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden ve Gölbaşı Belediyesi’nden gerekli destekleri alınarak oluşan koronun konseri 7 Mayıs 2023 Pazar günü saat 19.00 da Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Kongre ve Kültür Merkezinde icra edilecektir.  

Ulu Önder Atatürk’ünde dediği gibi "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.", çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz...  

 

28 Nisan 2023