Yüzüncü Yılda Hepimizin Yüzleri Gülecek

 

.
.

 

Daha önce haberini paylaştığımız konserimiz geniş katılım ve büyük coşku ile icra edildi.

“Yüzüncü Yılda Yüzünüz Gülsün Yüzümüz Gülsün” ana fikri ile çoğunluğu deprem bölgelerinden gelen çocuklarımızdan oluşan “Ne Şen” korosu konseri, Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından oluşan “Allegra Ensemble” grubunun farklı tarzlardaki eserleri icra etmeleriyle başladı. Devamında sahneye katılan 100 çocuğumuz büyük beğeni ile birçok çocuk şarkısını seslendirdi.

Konser sonunda etkinliğe sunduğu katkılar vesilesi ile Gölbaşı Kaymakamı Sayın Erol Rüstemoğlu’na çiçek takdim edildi.

Başkanımız Sayın Arif Goriça Gölbaşının aktif bir sivil toplum kuruluşu olan Park Eymir Sakinleri Derneği olarak sosyal projelere, özellikle de çocuklarımız için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi. 

Etkinliğe katkılarını sunan Gölbaşı ve Sincan Kaymakamlıklarına, Gölbaşı Belediyesine, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, koroda görevli Öğretmenlerimize ve etkinliğin her anında gerekli fedakârlığı esirgemeyen “Allegra Ensemble” gurubuna özellikle de Sayın Ümmiye Özdem hanım efendiye en samimi şükranlarımızı sunarız. 

Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza “Ne Şen” korosu olarak bir süreliğine de olsa neşemize neşe kattıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır. 

 

Ulusal basından:

Deprem bölgesinden başkente gelen öğrenciler konser verdi

 

 

7 Mayıs 2023